(066)868-86-70 Kharkiv
(098)837-72-70 Kharkiv
calls accepted 10:00-15:00,15:40-18:00

0
Бісер виробництва Корея «Ярна»

Бісер виробництва Корея «Ярна»

Бісер виробництва Корея "Ярна" порадує Вас чудовою якістю, порівнянною тільки з бісером виробництва Чехія та інших елітних виробників.


Палітра представлена такими фактурами: емаль, матовий, вогник, перлове напилення, фарбований внутрішній отвір, люстрова (блискуча), скло (натуральна), хамелеон. Бісер калібрований, добре лягає у вишивці.


Всі ці фактури представлені різноманітністю кольорів та відтінків.


За рахунок більшого внутрішнього отвору (порівняно з чеським) в одному грамі 110-130 бісерин (у чеському 60-90) збільшений внутрішній отвір дозволить Вам використовувати цей бісер у складних схемах плетіння (де потрібна прошивка ниткою в декілька шарів).


Відповідно, він вигідний і практичний як для декоративного використання (розшивка одягу, сценічних костюмів, головних уборів, виготовлення біжутерії, техніки бісероплетіння тощо), так і при вишивці картин.


Бісер середньої цінової категорії - набагато дешевше чеського Преціозу та японського. Разом з тим, бісер Корея «Ярна» і близько не можна порівнювати за всіма параметрами з дешевим китайським бісером або тайванським, які характеризуються високою крихкістю та поганим калібруванням та нестійким фарбуванням.


Безперечно, бісер Корея «Ярна» - аналог і гідний конкурент бісеру Чехії Преціозу. Він також добре підходить для вишивки картин, декору одягу та предметів інтер'єру, як і для створення прикрас та різноманітних аксесуарів. Корейський бісер порадує рукоділок своєю ціною та палітрою кольорів.


У нашому інтернет-магазині ви зможете купити бісер Корея «Ярна» для вишивки оптом та в роздріб. Для оптовиків можемо запропонувати фасування 500 г кожного кольору.


Чекаємо на Ваші заявки!