(066)868-86-70 Kharkiv
(098)837-72-70 Kharkiv
calls accepted 10:00-15:00,15:40-18:00

0
Магазин пряжі у Дніпрі

Магазин пряжі у Дніпрі

Як знайти хороший магазин пряжі у Дніпрі?

Не знаєте де можна купити все для в'язання? Обійшли все місто у пошуках магазину пряжі у Дніпрі? Магазин пряжі на вулиці Сєрова, 9 у Дніпрі завжди радий привітно відчинити перед вами свої двері. Величезний асортимент (який до того ж регулярно поповнюється) ниток для ручного та машинного в'язання, різноманітна за складом та кольором, але неодмінно найвищої якості пряжа, спиці, гачки та інші аксесуари для в'язання та фурнітура – все це ви знайдете у нас.

Величезний вибір за низькими цінами та професіоналізм співробітників – запорука успіху магазину пряжі у Дніпрі

Вовна, кашемір, ангора, альпака, кид, мохер, льон, бамбук, віскоза, бавовна, шовк, акрил – ось далеко не повний перелік видів пряжі, яку ви зможете купити в нашому магазині, причому за дуже приємними цінами.

Відвідавши хоч раз наш магазин пряжі у Дніпрі, ви неодмінно повернетеся знову, і жодна ваша витівка не залишиться не втіленою. Ми надамо професійну консультацію в підборі пряжі, запропонуємо варіанти, відповімо на всі ваші питання про якість пряжі, найбільш підходящі можливі моделі з неї, спиці, гачки, способи в'язання і т.д. Серед наших покупців є любителі, і професіонали. Ми сподіваємося, що вони залишаються задоволені рівнем обслуговування, високою якістю та широким асортиментом товарів. Ми любимо і знаємо свою справу, і для кожного покупця у нас завжди знайдуться щира та привітна посмішка, слушна порада та добре слово. Накопичувальні знижки з першої покупки зроблять Ваші придбання особливо вигідними або приємними.