(066)868-86-70 Kharkiv
(098)837-72-70 Kharkiv
calls accepted 10:00-15:00,15:40-18:00

0
Filati Biagioli Modesto

Filati Biagioli Modesto

Filati Biagioli Modesto – це італійський виробник пряжі з багатою історією та високими стандартами якості, який рік у рік стабільно утримує лідерські позиції на ринку елітної пряжі. Фірма виготовляє (кардова) натуральну пряжу високої якості з початку минулого століття. Ми пропонуємо Вам поринути у світ високої моди з Ярна та Filati Biagioli Modesto, для створення складних в'язаних та ткацьких витворів.

Пряжа Filati Biagioli Modesto создається тільки з волокон вищої якості, таких як: кашемір, шовк, верблюжа шерсть, ангора, шерсть альпаки, льон, найтонша мериносова шерсть - все це ретельно відібрано і повністю виготовлено в Італії. Весь виробничий цикл здійснюється у повній відповідності до європейських стандартів.
Величезний досвід у всіх етапах обробки, накопичений майже за сто років історії, зберігався в архівах і передавався з покоління до покоління. Ці архіви містять тисячі колірних рецептів фарбування пряжі. Своїм особливим досягненням фірма вважає новації в обробці та очищенні високоякісного волокон 100% кашеміру, що є одним з головних пріоритетів для Filati Biagioli Modesto.

«Зроблено в Італії» є невичерпним джерелом творчості для Filati Biagioli Modesto, а також постійний моніторинг усіх етапів виробництва, що завжди приводять виробника до досягнення головної мети - якісний продукт, виготовлений з добірних волокон.

Ярна - єдиний офіційний імпортер Filati Biagioli Modesto в Україні, сертифікати справжності в прикладах до пряжі та фото нижче

Ангора Biagioli Modesto та Інсбрук Biagioli Modesto