(066)868-86-70 Kharkiv
(098)837-72-70 Kharkiv
calls accepted 10:00-15:00,15:40-18:00

0
Суперфайн Джилонг 100% мериносова вовна для ручного та машинного в'язання / Superfine Geelong 100%

Суперфайн Джилонг 100% мериносова вовна для ручного та машинного в'язання / Superfine Geelong 100%

Мериносова пряжа на конусах для ручного та машинного в'язання Суперфайн / Superfine Geelong Ярна виготовлена з мериносової вовни Geelong, яка відома усьому світу, як м'яка вовна для в'язання з представлених на ринку! Цей вид пряжі був особливо популярний у 1940-х - 1960-х рр., але сьогодні вона знову повертається в моду радуючи своєю високою якістю та неймовірною ніжністю.


Ні для кого не секрет, що саме Австралія є найбільшим виробником мериносу у світі завдяки своїм унікальним погодним умовам. Батьківщина Пряжі Джилонг – Австралія, а точніше її південне узбережжя, там, на околицях міста Джилонг, проживає кілька особливих порід мериносових овець, що дають виключно м'яку шерсть. Кожна порода овець має унікальні якості, притаманні волокну цієї шерсті. Вплив на якість вовни надають кліматичні та природні фактори конкретного регіону проживання тварин( клімату, трави, яку вони їдять, а так само, чималу роль відіграє селекція різних порід, яка проводилася протягом багатьох століть.) Суперфайн джилонг у Джилонгу, графство Вікторія.


Мериносова шерсть Superfine Geelong для машинного та ручного в'язання Ярна має короткі ворсинки, що дуже відрізняє її від камвольного мериноса. На вигляд, вона об'ємніша і м'якша, цей ефект створюється за допомогою спеціального способу прядіння, який включає в себе чесання необроблених волокон так, що вони перехрещуються один з одним. Це означає, що нитка здатна утримувати більше повітря, це робить її теплішою і майже невагомою. Geelong так само дуже відрізняється від камвольної мериносової вовни. Волокна схрещуються і цим створюють пишний і дуже м'який зовнішній вигляд.


Пряжа Superfine Geelong зістригається із семи місячних ягнят. Потім волокна поділяють і сортуються по довжині і тонкості мікрон перед скручуванням нитки (чим тонше мікрон, тим м'якше волокно, приблизно 19,5 мікрон). По теплоті та м'якості Superfine Geelong може зрівнятися тільки з кашеміром, ця вовна є елегантною, зручною та практичною пряжею. Пряжа для ручного та машинного в'язання Суперфайн Джилонг Ярна - м'яка, приємна на дотик, має антиалергічний та антистатичний ефект.