(066)868-86-70 Kharkiv
(098)837-72-70 Kharkiv
calls accepted 10:00-15:00,15:40-18:00

0
Пряжа Нако

Пряжа Нако

Поспішаємо повідомити всіх наших покупців, що у продажу з'явилася турецька пряжа «НАКО» фабрики «ОРМО». Ця фабрика не завоювала ще міцних позицій на українському ринку, бо виробляла якіснішу і, відповідно, дорожчу продукцію, ніж багато інших турецьких виробників. Криза та бажання фабрики «Ормо» зміцнити на нашому ринку торгову марку пряжі «НАКО», - змусило знизити ціни на гідні й цікаві артикули. І ми вирішили, що настав час побалувати новинки наших покупців.


Сьогодні ми пропонуємо ті артикули, які дійсно можуть скласти конкуренцію аналогам пряжі Алізі, Картопу та Ярнарт, що існують на нашому ринку.


Звертаємо Вашу увагу на м'яку півшерсть НАКОЛЕНИЙ, на дуже гідну за якістю 100% ШЕРСТЬ «НАКО», м'яку і на дотик “не суху”, як люблять говорити наші багато покупців.


Пропонуємо фантазійні артикули Париж, імітація м'якого хутра, артикул Арайя Ебрулі, складне секційне фарбування, в результаті якого кожен кольоровий сегмент не поєднується з наступним, а має строго відкреслений кордон.


Цікава пряжа Омбре (двох-трьох секційних, нерівномірних фарб), яку до цього часу можна було зустріти в багатьох дорогих італійських та німецьких колекціях. І, нарешті, представляємо модну сьогодні, товсту пряжу Спагетті, Спагетті Фанатік, Спагетті Комбо. Аналогу такої товстої пряжі як пряжа Спагетті сьогодні немає на ринку, чудово підходить для в'язання пальто, об'ємних снудів, шапок та шарфів.


Окрему увагу пропонуємо приділити дуже дешевому акрилу БОН БОН (класик), товстому акрилу Бон Бон Калін і Бон Бон Кристал, який не поступається якістю, але виграє ціною.


Вважаємо, що на стадії завоювання ринку, фабрика не дозволить собі знижувати реальний зміст вовни, заявлений на етикетці і пропонуємо оцінити новинки турецького виробника «ОРМО», топрова марка «НАКО».