(066)868-86-70 Kharkiv
(098)837-72-70 Kharkiv
calls accepted 10:00-15:00,15:40-18:00

0
Купити пряжу оптом за найвигіднішою ціною?

Купити пряжу оптом за найвигіднішою ціною?

Купити пряжу оптом у «Ярні» - найбільш вигідне рішення

Якщо ви підприємець, який професійно займається в'язанням, і потребуєте великої кількості пряжі, або власника роздрібного магазину і хочете поповнити асортимент своїх товарів, то інтернет-магазин «Ярна» – це саме те, що вам потрібно. Купуйте пряжу оптом у «Ярні», і наш найширший асортимент урізноманітнить полиці та вітрини у вашому магазині та приверне велику кількість покупців. Висока якість усієї представленої пряжі, різноманітність кольорів та відтінків, багатий асортимент вже давно відомі серед майстринь по всій Україні, тому ми сміливо можемо заявити, що пряжа та аксесуари від інтернет-магазину «Ярна» точно не залежать на ваших полицях мертвим вантажем. До того ж, купувати оптом через інтернет-магазин «Ярна» дуже вигідно, ви будете приємно здивовані лояльною ціновою політикою для оптових покупців нашої компанії.

Ми представляємо пряжу таких виробників як Alize, Yarnart, Kartopu, Lanoso, Madam Tricote, Азалія, Віолетта, Егео, Канада, Вінтер Спорт та інші. До того ж, ми є ексклюзивним імпортером італійської (ВВВ, Titan Wool) та індійської пряжі в Україну, тому наші ціни на пряжу найнижчі по Україні.

«Ярна» – знак надійності та якості

Працювати з магазином «Ярна» легко та приємно. Ми – компанія з п'ятнадцятирічним стажем та бездоганною репутацією, якої досягли завдяки неухильному контролю за якістю продукції, що розповсюджується, та уважному ставленню до кожного клієнта, професіоналізму співробітників, незмінно високої якості обслуговування та швидкості обробки та доставки замовлень, чи то опт чи роздріб. Купити пряжу оптом у «Ярні» – найвигідніше рішення для вашого бізнесу. Зробіть замовлення та оцініть самі всі переваги співпраці з «Ярною».