(066)868-86-70 Kharkiv
(098)837-72-70 Kharkiv
calls accepted 10:00-15:00,15:40-18:00

0
Купити пряжу Київ

Купити пряжу Київ

Купить пряжу для ручного та машинного в'язання виробництва Італії, Турции, Китая, Перу можна у Києві в новому, найбільшому в Європі, бутику Ярна. Він знаходиться у самому серці столиці, біля Майдану, на вулиці Михайлівській, 18.

Ми попрацювали над тим, щоб вам було не тільки зручно дістатися наш спеціалізований магазин пряжі, але і щоб вам там було комфортно і приємно знаходиться. Величезні стелажі та вітрини, нескінченна кількість пряжі, приклади з усього асортименту обов'язково порадують вас. Для ваших супутників, які не в'яжуть є дуже зручний диван, на якому приємно провести час з телефоном.

Наші професійні продавці обов'язково приділять вам увагу та намагатимуться надати якісний сервіс.

Магазин площею 150 м2 розділений на 3 зали. При вході зал італійської пряжі для ручного в'язання, переважно меринос 100% за складом.




У другому залі представлено пряжу на конусах/бобінах для машинного/індустріального в'язання. В основному, це італійська стокова пряжа натуральних складів (мериносова шерсть, кашемір 100% та суміші, шовк 100% та різноманітні мікси, льон, бавовна, мохери, ангора). На кожному виді пряжі ми намагаємося мати пров'язаний на машині або руками зразок, випраний обов'язково, щоб мати чітке уявлення про те, як поводиться ця пряжа.





Третій зал величезний і містить у собі пряжу виробництва Перу, Італії Туреччини та Китаю.



Є різноманітні, цікаві пропозиції щодо уціненого товару, оскільки ми намагаємося швидко позбавлятися пряжі, яка закінчується, щоб звільнити полиці для нового товару.

Завжди в асортименті аксесуари для в'язання відомих брендів ADDI та PONY.

Ми завжди раді!